top of page

Takarítás szervezés

Cégünk a saját dolgozókkal való takarítás és a külső takarítócég alkalmazása mellett egy harmadik, a két módszer előnyeit egyesítő, innovatív megoldást is kínál a takarítási feladatok megoldására.

Working Together on Project

A módszer lényege...

...hogy a személyzet továbbra is saját alkalmazásban marad, de a szakmai irányítást és az ezzel járó felelősséget teljes mértékben magunkra vállaljuk.

Teljeskörűen  elvégezzük a feladatok felmérését, a dolgozók oktatása mellett megszervezzük a racionális munkavégzést, költséghatékony vegyszer és eszközhasználatot valósítunk meg és saját emberekkel folyamatos ellenőrzést végezve garantáljuk a folyamatos kifogástalan, a megrendelő igényeinek megfelelő tisztaságot.

Female Presenter

Ezáltal egy, a külső céggel végeztetett takarításnál lényegesen olcsóbb és a saját emberek által korábban végzett takarítási munkánál viszont lényegesen szakszerűbb és jobb minőségű eredményt tudunk folyamatosan garantálni.

Fontos, hogy kapjunk jogköröket a dolgozók irányítására, kiválasztására és motiválására, de ezáltal a hatékony, tudatos és kiszámítható munkavégzés biztosításán keresztül a fluktuáció is csökkenthető, ami az oktatási feladatok csökkenése miatt további költségcsökkenést fog eredményezni.

bottom of page