top of page
Mops

tisztitószerek, takaritóeszközök

Cleaning Supplies
Cleaning Supplies

Teljes egészében magyar tulajdonú cégünk, saját fejlesztésű, minőségi és egyben gazdaságos tisztítószerek gyártásával, és forgalmazásával, valamint papíráruk és takarító eszközök értékesítésével foglalkozik.

Alapanyag beszállítóinkkal szemben magas követelményeket támasztunk annak érdekében, hogy vásárlóinkat mi is csúcsminőségű, modern termékekkel szolgálhassuk ki.

Ezért az alapanyagokat a világ legmodernebb vegyianyag-gyártóitól szerezzük be, elsősorban Hollandiából. Fontos, hogy a vevői igényeket folyamatosan követni tudjuk, s ezekre minél gyorsabban reagáljunk, szükségleteiket a legjobb termékekkel és magas minőségű szolgáltatásokkal tudjuk kielégíteni.

Céljaink eléréséhez olyan munkatársakkal dolgozunk együtt, akik tudatában vannak a folyamatos fejlesztés szükségszerűségével, a vevői elégedettség és a környezetszennyezés megelőzésének fontosságával. Célkitűzésként a minőség és környezetvédelem iránti elkötelezettséget valamint a vevői megelégedettség növekedésének szándékát tűztük ki.

A termékeinket üzemekben, gyárakban, nagyobb létesítményekben nagykonyhákban teszteltük a vásárlóink igényei alapján. Amennyiben a tesztelt termék nem az elvárható hatást fejtette ki, természetesen továbbfejlesztettük a tökéletes hatékonyság érdekében. Így értük el azt az eredményt amivel most Magyarországon a legjobb gyártók között lehetünk.

Manapság elengedhetetlenek a hatékony tisztítószerek és fertőtlenítőszerek, hiszen a tisztaság alapfeltétel, emellett rengeteg előírásnak kell megfelelni. A munkaerőpiacon takarító személyzetet sem könnyű találni, ezért nem mindegy, hogy milyen hatékony tisztítószerrel vagy milyen minőségű takarító eszközzel dolgoznak.

A profi felhasználók onnan ismerik tisztítószereinket, hogy könnyedén és gyorsan
lehet velük dolgozni, “mivel a tisztítószer dolgozik nem a takarító”. Takarító cégekkel, más gyártókkal, beszállítókkal együtt, támogatjuk egymást, együttműködésre törekszünk.

A tisztítószerekbiztonsági adatlappal,a fertőtlenítőszerek pedig természetesen OTH engedéllyel is rendelkeznek. Az ügyfeleink a kis-és nagykereskedelmi árrések mellőzésével rendkívül kedvező, gyártói áron juthatnak hozzá a tisztítószerekhez.
( a kiszállítás közvetlen a gyárból, térítésmentesen történik)

A termékek egyszerű és gazdaságos felhasználását, a folyamatosan képzett területi képviselőink mutatják be a leendő vevőknek. Tisztítószerek használata előtt, igény szerint oktatást tartunk a használni kívánt tisztítószerekről. A takarító személyzetnek egyszerű áttekinthető használati utasítást is adunk, ami megkönnyíti, egyszerűbbé teszi a napi vegyszer használatot. (nyomtatott formában is)

bottom of page